Een snelle printer; ideaal in deze snelle tijd

We zijn druk, hebben geen tijd te verliezen en kiezen daarom tevens voor de snelle printer. Printers zijn grofweg op te delen in laserprinters, inkjet- en fotoprinters, multifunctionals ofwel de all-in-one printers, netwerkprinters en draagbare modellen. Het kiezen van een goede printer valt dus niet altijd mee. Echter, één ding geldt voor alles en iedereen; de printer dient een hoge snelheid te kennen, want uiteraard moet de productiviteit en de efficiëntie van de werkzaamheden worden bevorderd. Een snelle printer draagt hier absoluut aan bij.

 

Een all-in-one of netwerk snelle printer?

Welke snelle printer u moet kiezen, hangt een beetje van de omvang van uw bedrijf af. Is deze klein of groot? Werken er meerdere werknemers in één ruimte? Wanneer u een klein bedrijf heeft, kunt u kiezen voor de multifunctionele all-in-one printer. Een apparaat met meerdere functies zoals printen, scannen, faxen en kopiëren. Grotere bedrijven, waar tevens meerdere collega’s binnen een afdeling werkzaam zijn, kunnen veel rendement halen uit een netwerkprinter. Deze printers beschikken over het algemeen over grote en meerdere invoerlades, kennen een hoge capiciteitstoner en verschillende personen kunnen een printopdracht naar deze snelle printers zenden.

Uiteraard is een persoonlijk advies ook zeker aan te raden als u overweegt een of meerdere professionele printers voor uw bedrijf aan te gaan schaffen. Van te voren kunt u al diverse offertes aanvragen. Door middel van een paar vragen, ontvangt u binnen 48 uur passende voorstellen van verschillende aanbieders.

 

Koop u een snelle printer van een bekend of onbekend merk?

Er zijn vandaag de dag heel wat merken printers te koop. Wie kent niet de Samsung of Canon printers of de Xerox laserprinter, de HP inkjetprinter en de Brother all-in-one? Wie een printer gaat kopen, komt vaak automatisch al direct terecht bij de modellen van een bekend merk. Dit komt omdat we bij een onbekend merk nog weleens twijfelen over de service en de kwaliteit. Toch is dit niet altijd terecht, want er zijn zat minder bekende merken die juist uitstekende kwaliteit bieden en bovendien service zeer hoog in het vaandel hebben staan. Misschien nog wel meer dan de grote concurrenten. De kleinere, minder bekende merken zullen er zeker alles aan doen om u als klant te houden.

Wilt u ook snelle printers met elkaar vergelijken? Vraag dan per direct vrijblijvende offertes aan via de vragen op deze website en ontdek zelf welk apparaat voor u het meest betaalbaar is en de meeste voordelen biedt. Wanneer u dit vandaag nog doet, worden de diverse voorstellen binnen 48 uur bij u bezorgd. En dit alles zonder verdere verplichtingen! Kortom, uw zoektocht naar een snelle printer kost u weinig tijd, want het meeste wordt voor u geregeld.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.