Een selectie van professionele printers geschikt voor ieder bedrijf

Wanneer er gesproken wordt over professionele printers, dan is het de bedoeling dat deze multifunctioneel zijn, goede kwaliteit drukwerk aankunnen en natuurlijk scherp zijn geprijsd.
HP heeft diverse professionele printers die niet alleen uw printwerk verzorgen, maar ook zeer betaalbaar zijn. Voor bedrijven is er onder meer de LaserJet Enterprise serie in het leven geroepen. Een van de vele professionele printers is bijvoorbeeld de HP Color LaserJet Enterprise CP4025n. Dit is een ruimtebesparende laserprinter die ook krachtige prestaties kan leveren. Deze compacte laserprinter is multifunctioneel, waardoor er veel mogelijkheden beschikbaar zijn.

 

Wat kunt u van professionele printers verwachten?

Een professionele printer kan vrijwel in ieder kantoor gebruikt worden en biedt uw werknemers en uw onderneming tal van voordelen. We zetten ze voor u op rij:

  • Niet alleen is deze printer uitermate geschikt voor een grote hoeveelheid printopdrachten, hij kan ook nog eens op een netwerk worden aangesloten, zodat u niet met allerlei vervelende kabels zit.
  • Daarnaast is deze printer uitermate geschikt voor zakelijke brieven, maar ook voor grafische bestanden zoals flyers, posters en andere marketing producten.
  • Deze professionele printer laat u niet wachten, dankzij de hoge printsnelheid kan een dergelijke printer tot wel 35 /40 pagina’s per minuut uitprinten.
  • Daarnaast wordt vaak gebruik gemaakt van de “Instant-On” technologie, waarmee de eerste pagina afdruk in nog geen negen seconden is voltooid! U verliest geen kostbare tijd met wachten totdat het apparaat is opgewarmd.
  • Door het lage inktverbruik zal een dergelijke printer u ook nog eens helpen efficiënter om te gaan met print- en kopieerkosten.
  • Dankzij de toepassing van moderne technieken, bespaart u eveneens tot wel 50% energie.

Bent u al overtuigd van de krachtige en duurzame professionele printers? Printers die zeer snel te werk gaan, productie verhogend werken, waardoor zelfs de grootste printopdracht geen enkel probleem vormt? Vraag dan snel offertes van verschillende aanbieders aan om kwaliteit, kwantiteit en prijzen met elkaar te vergelijken.

 

Professionele printers voor professionele prestaties

Vaak bestaat de mogelijkheid om professionele printers aan een netwerk te koppelen of de optie om meerdere Ip-adressen aan de printer toe te voegen. Zo kunnen meerdere werknemers printopdrachten naar dit apparaat sturen en heeft u niet meer voor iedere computer een aparte printer nodig. Dit alles zal absoluut niets afdoen aan de kwaliteit van de printafdrukken. De kleurenovergangen zullen net zo scherp en vloeiend zijn en u bent verzekerd van uitstekende heldere afbeeldingen of tekstafdrukken. Daarnaast is de software zeer gebruiksvriendelijk en zijn eventuele aanvullingen gemakkelijk te downloaden. U kunt er zodoende op vertrouwen dat professionele printers zijn gebouwd voor het leveren van professionele prestaties!

Aan de hand van enkele vragen, ontdekt u snel zelf of dergelijke printapparaten een uitkomst zijn binnen uw bedrijf. U ontvangt binnen 48 uur offertes op maat. U kiest vervolgens de meest aantrekkelijke aanbieder om uw wensen te bespreken rondom professionele printers.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.