Multifunctional printer leasen of kopen?

Efficiënter printen en kopiëren dankzij een besparende leaseconstructie

Een printer leasen is vandaag de dag helemaal zo gek nog niet. Ieder kopieerapparaat heeft zijn eigen levensduur. Veel bedrijven stellen de aanschaf van deze nieuwe machines zo lang mogelijk uit, simpelweg omdat het een dure aangelegenheid is om een kantoor te voorzien van nieuwe kopieermachines en andere bijbehorende apparatuur.
Vandaar dat veel bedrijven tegenwoordig overstappen op multifunctionele printers met daarbij horende leaseprogramma’s. Alle grote merken zoals Canon, Xerox, HP en Epson maken steeds vaker gebruik van dergelijke leaseplannen, waarbij u pas iets betaalt per afdruk. De zogenaamde “Pay per Use”constructie. Wanneer u een printer gaat leasen, heeft dit een aantal voordelen, te weten:

  • Efficiënter printen en kopiëren
  • Transparante kosten dankzij een All In bedrag per afdruk
  • Veel tijdbesparing dankzij een online service- en bestelkanaal
  • Slechts één leverancier voor alle benodigdheden
  • Samenstelling van multifunctionals die het beste bij uw print- en kopieer gedrag passen

 

 

Waarom geen printer leasen in plaats van kopen?

Wanneer u ook overweegt om nieuwe multifunctionele printers te leasen, en u graag wilt weten welke apparatuur het beste binnen uw bedrijf past? Dan kunt u diverse offertes aanvragen door aan te geven wat voor apparatuur u zoekt. Binnen 48 uur kunt u verschillende offertes van bekende merken met elkaar vergelijken.

 

Ook erkende merken bieden printers met leasecontracten aan

Als u bij een erkend bedrijf zoals Xerox uw printer wilt leasen, is dat geen enkel probleem. Naast Xerox en andere leveranciers is het sinds kort bij HP ook mogelijk om een printer te huren. HP heeft speciaal voor de bedrijven die liever een printer leasen, de HP SmartPageDeal in het leven geroepen. Zo kunt u een printer huren tegen relatief lage kosten. Dit is mogelijk doordat u alleen betaald wanneer u daadwerkelijk print of kopieert.
Door deze leaseconstructie toe te passen op een multifunctional printer, kunt u aardig besparen op de print en kopieer kosten. Daarnaast heeft HP het zogenaamde E-Portal. Hier kunt u naast het bestellen van toners en andere benodigdheden, ook uw storingen melden. Door E-portal in combinatie met Jetadmin toe te passen, worden uw tellerstanden automatisch maandelijks verstuurd. Hiermee is het mogelijk per maand een overzicht te krijgen van de gemaakte kosten per printer.
Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw printkosten? Wacht niet langer en vul snel de vragenlijst in. Aan de hand daarvan ontvangt u binnen 48 uur vrijblijvende offertes van meerdere aanbieders. U kunt op uw gemak de aanbiedingen met elkaar vergelijken en zo de meest voordelige en meest geschikte leverancier uitzoeken en uw printer leasen!

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.