Een printer huren voor een korte of langere periode

U kunt eenvoudig en snel een printer huren wanneer u voor speciale evenementen documenten moet produceren en niet beschikt over de juiste apparatuur. Bedrijven als Xerox en Allrent kunnen u tijdelijk helpen bij bijvoorbeeld een intensieve documentproductie op korte termijn. Zij verhuren een volledig productassortiment van printers, kopieerapparaten, all-in-ones en faxapparaten. De termijnen van huur lopen uiteen van drie dagen tot twaalf maanden.

Wilt u zodoende snel kunnen beschikken over een multifunctionele printer of zwart-wit printmachine tijdens bijvoorbeeld een evenement? Vraagt u dan vandaag nog gratis en vrijblijvend offertes aan via onze website en ontvang binnen twee dagen verschillende aanbiedingen van verhuur leveranciers. Een printer huren voor in uw bedrijf, voor aan de overkant van de straat of aan de andere kant van de stad of het land maakt hierbij niet uit.

De huur van printers en / of kopieerapparaten kunt u onder meer inschakelen bij:

  • Extra drukke perioden, waarbij ook de werkdruk aanzienlijk hoger is. Bijvoorbeeld bij accountantscontroles, rechtszaken, eindejaarsrapportages of het belastingseizoen.
  • Tijdelijke verkoopkantoren of extra kantoorruimtes.
  • Vergaderingen, seminars en evenementen, maar ook bij vakbeurzen of conventies kunt u snel een printer huren.
  • Korte termijn behoefte zoals bij engineeringsprojecten, in de bouw of bij filmproducties.

 

De pluspunten van een printer huren

In de huur van de printer of kopieerapparaat zijn vaak de verbruiksartikelen al opgenomen. Hierbij kunt u denken aan toners, papier en drum. U weet precies wat u maandelijks aan print- en kopieerkosten kwijt bent, want u betaalt een vast bedrag en komt zodoende niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien kunt u snel beschikken over een multifunctionele printer die voldoet aan alle nieuwwaarden van vandaag de dag. Een printer huren betekent eveneens flexibiliteit, want voldoet het apparaat na verloop van tijd niet meer aan uw wensen of heeft u behoefte aan extra mogelijkheden doordat er veranderingen binnen uw onderneming gaande zijn? Dan kunt u eenvoudig en in goed overleg met uw leverancier, overschakelen naar een ander systeem dat beter past binnen uw organisatie. Tot slot hoeft u tevens geen dure investering te doen, waardoor u geld overhoudt voor uw andere bedrijfsactiviteiten.

 

Extra kosten bij het huren van een printer

Zoals gezegd betaalt u voor het huren van een printer vaak een prijs per paginaprint. Ook wordt er gewerkt met een vooraf vastgesteld maandelijks volume, zodat er achteraf geen verborgen kosten om de hoek komen kijken. Daarnaast kan het voorkomen dat u de printer tegen onder meer schade of diefstal dient te verzekeren. U weet dus exact wat de huur van een printer u maandelijks gaat kosten.

Twijfelt u nog tussen huren of kopen? Zet dan alle voor- en nadelen goed op een rijtje. Vraag aan de hand van enkele vragen verschillende offertes aan en ontvang passende aanbiedingen binnen 48 uur. U komt dan snel genoeg te weten of het kopen, of toch een printer huren wordt!

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.