Prijzen kopieermachines

Als u voor de aankoop van een kopieerapparaat staat, kunt u op basis van het beschikbare kapitaal een keuze maken. Het aanbod van kopieermachines is dermate groot dat er in elke prijsklasse meerdere kopieerapparaten beschikbaar zijn. Om te kijken welk kopieerapparaat het meest geschikt zal zijn, kunt u met een aantal eigenschappen rekening houden, zoals het afdrukken in kleur of alleen in zwart/wit net als de mogelijkheid om bijvoorbeeld te printen middels het kopieerapparaat.

Nieuwe kopieermachine kopen, leasen of occassion

De prijzen van kopieermachines, die alleen de functie van kopiëren hebben, liggen in verhouding lager dan de kopieerapparaten, die uitgebreide eigenschappen hebben. Bij de prijzen van kopieermachines kan er verder een onderscheid worden gemaakt tussen het leasen, kopen van een nieuw kopieerapparaat of kiezen voor een occasion kopieermachine. Bij de aanschaf van een nieuw kopieerapparaat lopen de prijzen uiteen vanaf driehonderd euro tot ver boven de vijfduizend euro. Het mag duidelijk zijn dat de functionaliteiten per prijsklassen en per kopieerapparaat kunnen verschillen. Als er minder kapitaal beschikbaar is om een multifunctionele kopieermachine te kopen, dan kunt u overwegen om een occasion kopieerapparaat aan te schaffen of een keuze te maken voor het leasen van kopieermachines.

• Nieuw kopieerapparaat kopen
• Occasion kopieermachine aanschaffen
• Kopieermachines leasen

Prijzen kopieermachines vergelijken

De meest praktische manier om prijzen van verschillende kopieermachines met elkaar te vergelijken, is door bij diverse leveranciers in kopieerapparaten een offerte aan te vragen. Bij het aanvragen van de offertes kan er al rekening worden gehouden met de eigenschappen, waar het kopieerapparaat aan zou moeten voldoen en tevens kan er een voorkeur voor de prijsklasse worden aangegeven.

All in concept kopieerapparaat

Wilt u duidelijkheid over de kosten van een kopieerapparaat, dan kunt u overwegen om te kiezen voor het zogenaamde all in concept. In dat geval wordt er professionele ondersteuning door de leverancier gegeven tegen een vaste prijs per maand. In het maandbedrag van het all in concept zijn de kosten voor de afdrukken inbegrepen, zodat uw bedrijf voor een vaste prijs per maand kan kopiëren en/of printen.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.