Offerte kopieerapparaat aanvragen

Bent u op zoek naar een geschikt kopieerapparaat voor uw bedrijf? Begin dan, als u weet aan welke eigenschappen een kopieermachine moet voldoen, met het aanvragen van offertes bij meerdere leveranciers. U krijgt in dat geval namelijk een duidelijk inzicht in de aangeboden kopieermachines, prijzen en dienstverlening van de leveranciers. Uit een offerte kopieermachine kan bovendien blijken of er eventuele bijkomende kosten zijn, zoals een onderhoudscontract.

Online offerte kopieermachine aanvragen

De meeste leveranciers bieden u de mogelijkheid om online een formulier in te vullen om een offerte kopieermachine aan te vragen. Het formulier kan bestaan uit alleen de mogelijkheid om contactgegevens achter te laten, waarna de leverancier contact met u zal opnemen. Zo krijgt u via een omweg een aanbod voor het leveren van een kopieerapparaat en is het maar de vraag of er aan alle eisen ten aanzien van de kopieermachines wordt voldaan. Om dat te voorkomen bieden wij u de gelegenheid om een uitgebreide online offerte kopieermachine aanvraag in te vullen, waarbij u van drie leveranciers een aanbod krijgt, dat afgestemd is op de door u aangegeven voorkeuren.

Keuzes maken bij het aanvragen offerte kopieermachine

Bij het aanvragen van een online offerte kopieermachine zullen er een aantal vragen worden gesteld op basis waarvan de leverancier een passend aanbod voor uw bedrijf zal kunnen doen. U kunt daarbij rekenen op vragen, zoals:

• Moet de kopieermachine in kleur kunnen afdrukken, in zwart-wit of in beide?
• Wilt u een gebruikte kopieermachine aanschaffen of een nieuwe?
• Wilt u één of meerdere kopieermachines aanschaffen?
• Welk papierformaat wenst u gekopieerd te hebben?
• Wilt u ook dubbelzijdig afdrukken?

Advies leverancier kopieermachines

Het kan uiteraard voorkomen dat u er nog niet uit bent voor wat betreft de eigenschappen waar een kopieerapparaat aan zou moeten voldoen. In dat geval kunt u bij de aanvraag van een offerte kopieermachine altijd aangeven, dat u graag van advies voorzien zou willen worden. De leverancier kan in een dergelijke situatie uiteraard pas een passend aanbod van een kopieerapparaat verstrekken als alle wensen duidelijk zijn.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.