Bespaar ruimte met multifunctionele printers

Met de krachtige en compacte multifunctionele printers, de all-in-one-printers bespaart u gegarandeerd ruimte. Door de aanschaf van deze apparaten is het gedaan met de grote toestellen die uw halve werkruimte in beslag nemen. Geen losse apparaten meer, maar alles handig tezamen. Een multifunctionele printer beschikt namelijk over een printer, kopieerapparaat, scanner en fax in één. En, dat alles ook nog eens met slechts één enkele verbindingskabel. Wat wilt u nog meer?

 

Multifunctionele printers; krachtig & snel

De all-in-one printers worden dan wel steeds compacter, maar kunnen zich met gemak met de beste randapparatuur meten, dit dankzij het goede werk dat zij leveren. Uiterst nauwkeurige digitalisering, schitterende kwaliteit afdrukken en een hoge afdruksnelheid voor wie op zoek is naar productiviteit. De grote papierlade van de multifunctionele printers zorgt ervoor dat het papier snel kan worden afgedrukt.

 

Draadloos en netwerk

Het komt steeds vaker voor dat printers in een andere kamer worden geïnstalleerd dan waar werknemers aan het werk zijn achter hun computers. Dan is het wellicht handig om te kiezen voor een draadloze Wi-Fi printer. Zo heeft u ten eerste geen last meer van draden, ten tweede hebben uw werknemers geen last van het printgeluid en ten derde kunt u documenten afdrukken waar en wanneer u wilt. Beschikt u over meerdere computers, dan kunt u de multifunctionele printers aansluiten in een netwerk, zodat er geprint kan worden vanaf verschillende werkgebieden.

 

Touchscreen

Er zijn diverse all-in-one printers die zijn uitgerust met touchscreen. Dit betekent dat u alle printer functies kunt selecteren door het scherm met uw vinger aan te raken. Op deze manier kunt u snel en direct navigeren.

 

Webprint & ePrint

De multifunctionele printers kunnen niet alleen printen, scannen en kopiëren, maar kunnen ook zijn voorzien van een ePrint-technologie. Wanneer dit het geval is kunt u de printer van een e-mailadres voorzien, waarnaar u documenten kunt sturen of ontvangen. Zo kunt u bijvoorbeeld zonder tussenkomst van de computer ook via uw smartphone of iPhone bepaalde documenten laten afdrukken. Een all-in-one printer met web-printing functie houdt in dat deze rechtstreeks vanaf internet bepaalde zaken af kan drukken zoals een reisroute of een stuk tekst. Ook voor deze handeling hoeft u niet eerst de computer aan te zetten.

 

Autonome fax

Tot slot zijn er nog multifunctionals die zijn uitgerust met een autonome fax. Uw printer kan dan faxberichten ontvangen en versturen zonder tussenkomst van de computer.

Met al deze handige snufjes op printergebied kunt u er zeker van zijn dat de productiviteit binnen uw bedrijf wordt verhoogd, kosten verminderen en de efficiëntie wordt bevorderd. Vraagt u daarom vandaag nog offertes aan bij diverse aanbieders om te zien wat multifunctionele printers voor uw bedrijf kunnen betekenen.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.