Welke 3D printer?

De technologie staat niet stil. Dat weten we allemaal. De nieuwste technische snufjes beloven ons meer gemak, visuele hoogstandjes en mogelijkheden waar we iedere keer alleen nog maar van kunnen dromen. In films en media zien we futuristische zaken waarbij we alleen maar kunnen denken; leuk bedacht! Denk bijvoorbeeld eens aan Startrek, kent u de replicator nog? Deze repliceerde elk voorwerp in luttele seconden. Wauw, dat kan je je toch niet voorstellen? Maar wen er maar vast aan. De technologische ontwikkeling in printerland is al een stap dichterbij de Startrek versie. De 3D printer is inmiddels een feit geworden. Helaas is deze niet zo snel als de replicator; deze printer heeft uren nodig voor een klein 3D model maar dat zal ook niet lang meer duren als het aan de technologische wetenschappers ligt.

B2B infos

...Verder lezen

Een snelle printer; ideaal in deze snelle tijd

We zijn druk, hebben geen tijd te verliezen en kiezen daarom tevens voor de snelle printer. Printers zijn grofweg op te delen in laserprinters, inkjet- en fotoprinters, multifunctionals ofwel de all-in-one printers, netwerkprinters en draagbare modellen. Het kiezen van een goede printer valt dus niet altijd mee. Echter, één ding geldt voor alles en iedereen; de printer dient een hoge snelheid te kennen, want uiteraard moet de productiviteit en de efficiëntie van de werkzaamheden worden bevorderd. Een snelle printer draagt hier absoluut aan bij.

B2B infos

...Verder lezen

Professionele laserprinters, efficiënt en snel

Bij aanschaf van een printer wordt vaak de keuze gemaakt tussen professionele laserprinters en professionele inkjetprinters. Over het algemeen zijn de laserprinters duurder dan de inkjetprinter, maar deze printen sneller en zijn bovendien efficiënter. Een inkjetprinter werkt met cartridges die geregeld vervangen moeten worden, terwijl het laserprintapparaat werkt met toners. Deze zijn duurder in de aanschaf, maar gaan ten opzichte van de cartridges langer mee. Met andere woorden de toner per pagina is goedkoper.

B2B infos

...Verder lezen

Printers kopen tips

Printers kopen is vandaag de dag net zo gewoon als het kopen van kleding. Geen bedrijf kan meer zonder printer. Of deze nu wordt gebruikt voor enkel en alleen het afdrukken van tekst documenten en afbeeldingen of juist allround wordt ingezet voor ook het kopiëren, faxen en scannen van stukken. Printers zijn in vele soorten, maten en merken verkrijgbaar, van vrij eenvoudig tot multifunctioneel. Wanneer u niet goed weet welke printer het beste bij uw bedrijf en behoefte aansluit, kunt u het beste offertes van verschillende aanbieders aanvragen en deze met elkaar vergelijken.

B2B infos

...Verder lezen

Een laserprinter kopen? Bekijk de kenmerken

Gaat u een laserprinter kopen? Vraagt u dan eerst vrijblijvend offertes aan van de verschillende aanbieders. Het kan zeker interessant zijn prijzen, contracten, modellen en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Aan de hand van enkele vragen via deze website, ontvangt u veelal binnen 48 uur verschillende offertes.

B2B infos

...Verder lezen

Kleurenlaserprinters voor professionele afdrukken

Met kleurenlaserprinters maakt u uw bedrijf veelzijdiger en productiever. Met deze multifunctionele printapparaten kunt u vaak naast het afdrukken eveneens kopiëren en scannen. Diverse bekende merken zoals Epson, Brother, Xerox en Canon beschikken allen over printers van hoogwaardige kwaliteit. Enkele interessante en efficiënte functies waarmee kleurenlaserprinters zijn uitgerust zijn:

B2B infos

...Verder lezen

Een printer huren voor een korte of langere periode

U kunt eenvoudig en snel een printer huren wanneer u voor speciale evenementen documenten moet produceren en niet beschikt over de juiste apparatuur. Bedrijven als Xerox en Allrent kunnen u tijdelijk helpen bij bijvoorbeeld een intensieve documentproductie op korte termijn. Zij verhuren een volledig productassortiment van printers, kopieerapparaten, all-in-ones en faxapparaten. De termijnen van huur lopen uiteen van drie dagen tot twaalf maanden.

B2B infos

...Verder lezen

Printer met scanner, de ideale combinatie

Kiest u voor een printer met scanner, dan haalt u absoluut een prachtig apparaat in huis. U kunt hiermee namelijk, naast de bekende printafdrukken, eveneens een digitaal archief creëren. Met een scanner kunt u belangrijke documenten, afbeeldingen en foto’s scannen en digitaal opslaan. Vervolgens kunt u deze indien gewenst bewerken. Maar dat is nog niet alles, want het digitale bestand mailen of bepaalde zaken toevoegen aan uw bedrijfswebsite behoren eveneens tot de mogelijkheden.

B2B infos

...Verder lezen

Op zoek naar betrouwbare en goedkope printers

Wie op zoek is naar betrouwbare en goedkope printers, kan hiervoor het internet nalopen of bij diverse leveranciers langs gaan. Het loont zeker de moeite om verschillende printapparaten met elkaar te vergelijken, want duur hoeft niet altijd beter te zijn. U kunt ook eenvoudig via deze site een aantal offertes aanvragen van verschillende aanbieders. Dit bespaart u in ieder geval een hoop tijd en wellicht ook een hoop geld. Er zijn vele bekende merken zoals Canon, Brother en Epson die betrouwbare en voordelige printers met een lange levensduur in hun assortiment hebben.

B2B infos

...Verder lezen

Inkjet printers, allround printers, ook geschikt voor grafische bestanden

Vroeger waren de meeste inkjet printers alleen geschikt voor teksten, tabellen en het afdrukken van documenten. Maar dankzij de technologische ontwikkeling zijn deze printers ook uitermate geschikt voor kantoordoeleinden en het afdrukken van grafische bestanden.

B2B infos

...Verder lezen