De voordelen van een multifunctioneel kopieerapparaat

Bent u het ook zat dat u zoveel ruimte kwijt bent aan uw printer, fax, scanner en kopieerapparaat? Een multifunctionele printer biedt dan een goed alternatief! Lees er hier meer over!

B2B infos

...Verder lezen

Printer kopieerapparaat voor kleine bedrijven?

Bij sommige bedrijven zie je veel kantoormachines naast elkaar staan. Een printer, een kopieerapparaat, een fax, een frankeermachine, een scanner en noem zo maar op. Door de hoeveelheid apparaten is veel ruimte nodig en de aanschafkosten van alle apparaten zijn vaak enorm hoog. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat door de nieuwste technologische snufjes veel apparaten van extra mogelijkheden worden voorzien waardoor er andere niet meer nodig zijn. Hier is een printer kopieerapparaat er één van.

B2B infos

...Verder lezen

De voordelen van een printer met scanfunctie

Veel printers kunnen naast printjes afdrukken ook andere taken uitvoeren, zoals scannen, kopiëren en/ of faxen. Er wordt dan vaak gesproken over een all-in-one apparaat omdat meerdere los staande toestellen in één apparaat samenkomen. Lees hier meer over deze apparaten.

B2B infos

...Verder lezen

Bespaar ruimte met multifunctionele printers

Met de krachtige en compacte multifunctionele printers, de all-in-one-printers bespaart u gegarandeerd ruimte. Door de aanschaf van deze apparaten is het gedaan met de grote toestellen die uw halve werkruimte in beslag nemen. Geen losse apparaten meer, maar alles handig tezamen. Een multifunctionele printer beschikt namelijk over een printer, kopieerapparaat, scanner en fax in één. En, dat alles ook nog eens met slechts één enkele verbindingskabel.

B2B infos

...Verder lezen

Een multifunctional printer, de all-in-one printer van vandaag

Een multifunctional printer wordt ook wel de alles-in-één ofwel all-in-one printer genoemd. Dat is ook eigenlijk wel logisch, want zoals de naam al aangeeft is een dergelijke printer met meerdere functies uitgerust. Zo kunt u printen, scannen, kopiëren en soms ook faxen. Ook zijn er apparaten met nog diverse extra’s, zoals een geheugenkaartlezer of een Pictbridge waarmee direct afbeeldingen van bijvoorbeeld een digitale camera afgedrukt kunnen worden.

B2B infos

...Verder lezen

Multifunctional printer leasen of kopen?

Een printer leasen is vandaag de dag helemaal zo gek nog niet. Ieder kopieerapparaat heeft zijn eigen levensduur. Veel bedrijven stellen de aanschaf van deze nieuwe machines zo lang mogelijk uit, simpelweg omdat het een dure aangelegenheid is om een kantoor te voorzien van nieuwe kopieermachines en andere bijbehorende apparatuur.

B2B infos

...Verder lezen