Groot formaat printers

Als een bedrijf hoge kosten kwijt is aan een reprobedrijf of drukker voor het realiseren van drukwerk kan het nog wel eens de vraag zijn of het niet voordeliger is om zelf één van die groot formaat printers zelf aan te schaffen. Zeker als de drukkosten hoog op het budget staan is het zeker aan te raden eens op onderzoek uit te gaan of deze investering voor uw organisatie een verbetering kan betekenen op den duur.

B2B infos

...Verder lezen

Wat is Reprorecht?

U heeft er misschien wel eens van gehoord, of misschien betaald u het reeds; Reprorecht. Wat Reprorecht precies inhoud en wanneer u hieraan dient mee te betalen vindt u in dit artikel.

B2B infos

...Verder lezen

Kopieerapparaat leasen, een uitstekend alternatief

Tijdelijk of voor langere tijd een kopieerapparaat leasen of huren is een prima alternatief voor bedrijven die willen printen, scannen, kopiëren, faxen of e-mailen en voor wie een duur apparaat kopen geen optie is.

B2B infos

...Verder lezen

Kopieermachine huren?

Een kopieermachine huren! Voordelen van het huren van een kopieermachine! Vraag een offerte aan voor het huren van een kopieermachine.

B2B infos

...Verder lezen

Prijzen kopieermachines

Als u voor de aankoop van een kopieerapparaat staat, kunt u op basis van het beschikbare kapitaal een keuze maken. Het aanbod van kopieermachines is dermate groot dat er in elke prijsklasse meerdere kopieerapparaten beschikbaar zijn. Om te kijken welk kopieerapparaat het meest geschikt zal zijn, kunt u met een aantal eigenschappen rekening houden, zoals het afdrukken in kleur of alleen in zwart/wit net als de mogelijkheid om bijvoorbeeld te printen middels het kopieerapparaat.

B2B infos

...Verder lezen

Leverancier kopieerapparaten

In welke plaats uw bedrijf ook gevestigd is, er zal altijd een leverancier in kopieerapparaten beschikbaar zijn om een kopieermachine te leveren en daarop service en onderhoud te kunnen bieden. Aan u de taak om bij de aanschaf van een kopieerapparaat een geschikte leverancier te vinden, die niet alleen een passend aanbod kan doen ten aanzien van de kopieermachine, maar ook met betrekking tot service en onderhoud mogelijkheden biedt. De mogelijkheid om uit meerdere leveranciers en het beschikbare aanbod van kopieermachines een keuze te maken, biedt natuurlijk de gelegenheid om een gedegen vergelijking te maken. U kunt door het vergelijken van de leveranciers kopieerapparaten niet alleen het beste product kiezen, maar ook nog eens geld besparen als u de prijzen vergelijkt.

B2B infos

...Verder lezen

Kopieerapparaat kopen

Eigenschappen van het kopieerapparaat | Kopieerapparaat kopen en offertes vergelijken Bij het kopen van een kopieerapparaat voor uw onderneming is er een ruim aanbod van kopieermachines beschikbaar. De meeste kopieermachines zijn tegenwoordig zogenaamde digitale kopieerapparaten, waarbij een laserprinter en scanner gecombineerd worden in één apparaat. Dat maakt het fotokopieerapparaat tot een multifunctioneel product. Een kopieerapparaat […]

B2B infos

...Verder lezen

Kopieerapparaten voor bedrijven

Kopieerapparaten voor bedrijven zijn in de meest uiteenlopende variaties beschikbaar. Het is vooral de vraag welke eisen er door u gesteld worden aan de kopieermachine om een keuze uit het ruime aanbod van kopieerapparaten. Dat een kopieerapparaat tegenwoordig één van de vaste bedrijfsonderdelen is mag duidelijk zijn en ook dat er door de meeste bedrijven gekozen wordt voor een digitale kopieermachine is eerder regel dan uitzondering. De digitale kopieermachines bieden namelijk veel meer mogelijkheden dan de analoge kopieerapparaten, die voor de intrede van het digitale tijdperk gemeengoed waren.

B2B infos

...Verder lezen

Kopieerapparaat huren of kopen?

Als u voor uw bedrijf een kopieermachine nodig hebt, dan kunt u kiezen om een kopieerapparaat te huren of te kopen. Als de kopieermachine nodig is om op korte termijn zogenaamde piekwerkzaamheden te kunnen verrichten of als het om een evenement gaat, waarbij men de beschikking moet hebben over kopieermachines, ligt het huren van een kopieerapparaat veelal voor de hand. Dat wordt uiteraard anders als u een kopieerapparaat nodig hebt voor uw bedrijfsvoering voor de lange termijn. Ook dan hebt u echter de mogelijkheid om te kiezen tussen het kopen of huren van een kopieerapparaat. Het leasen van een kopieerapparaat is dan een optie, maar u kunt ook een nieuwe kopieermachine of een gebruikte kopieermachine aanschaffen.

B2B infos

...Verder lezen