Kleurenlaserprinters voor professionele afdrukken

Met kleurenlaserprinters maakt u uw bedrijf veelzijdiger en productiever. Met deze multifunctionele printapparaten kunt u vaak naast het afdrukken eveneens kopiëren en scannen. Diverse bekende merken zoals Epson, Brother, Xerox en Canon beschikken allen over printers van hoogwaardige kwaliteit. Enkele interessante en efficiënte functies waarmee kleurenlaserprinters zijn uitgerust zijn:

 • Afdrukcapaciteit van 40.000 tot 60.000.
 • Meerdere pagina’s per vel en dubbelzijdig printen, waardoor u bespaart op papier.
 • Automatische dubbelzijdige documentinvoer, zodat documenten van meerdere pagina’s snel en eenvoudig kunnen worden gescand en gekopieerd.
 • Hoge capaciteit toners die zorgen voor lage bedrijfskosten.
 • Energie besparende stand-by modus waardoor u tevens energie bespaart.

U profiteert dus niet alleen van snelheid en efficiëntie, maar u bespaart eveneens op diverse zaken als energie, materialen en manuren. Wilt u ook uw bedrijfskosten verminderen en juist uw resultaten verhogen? Dan zijn de kleurenlaserprinters wellicht een prima keuze. Informeert u eens vrijblijvend en vraag vandaag nog van diverse aanbieders offertes aan. U kunt aan de hand van deze offertes de printers met elkaar vergelijken en zien aan welke criteria zij moeten voldoen.

 

Kleurenlaserprinters, de techniek

Een kleurenlaserprinter maakt gebruik van een natuurkundig proces. Het papier wordt over verschillende rollen geleid, waarbij gedeeltes van de drum elektrisch worden geladen. Dit gebeurt met behulp van een pulserende laser die weer via een snel roterende spiegel de drum bestrijkt. Een gekleurd poeder, de zogeheten toner, wordt op de geladen gedeeltes aangebracht doordat het door het magnetisch veld, dat aanwezig is op de geladen delen van de drum, wordt aangetrokken.

 

Voordelen kleurenlaserprinters

Na deze technische materie, willen wij u ook zeker de voordelen niet onthouden van kleurenlaserprinters.

 • Het aantal afdrukken/pagina’s kan oplopen tot enkele duizenden. Dit is uiteraard afhankelijk van fabrikant en toner.
 • De afdrukken zijn zeer scherp van kleur en watervast.
 • De techniek zoals het afdrukken gaat razendsnel.
 • Een nieuwe tonercassette is relatief duur, maar betaalt zich terug vanwege de langere levensduur.
 • Een laserprinter is vaak onderhoudsarm.
 • De printer is gebruiksvriendelijk.
 • De printers beschikken over grote, ruime lades waar veel papier in kan.

Klein minpuntje van de kleurenlaserprinters is dat deze iets meer stroom verbruiken, maar dit weegt echter niet op tegen kwaliteit, snelheid en over het algemeen een verlaging van uw bedrijfskosten. Of u nu een professionele zwart/wit laserprinter wenst of toch kiest voor de full colour printers, via deze website vindt u het model dat exact bij uw wensen aansluit. De krachtige prestaties van kleurenlaserprinters zijn ideaal voor iedere afdeling op zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.