Inkjet printers, allround printers, ook geschikt voor grafische bestanden

Vroeger waren de meeste inkjet printers alleen geschikt voor teksten, tabellen en het afdrukken van documenten. Maar dankzij de technologische ontwikkeling zijn deze printers ook uitermate geschikt voor kantoordoeleinden en het afdrukken van grafische bestanden. Veel bekende merken, onder andere Canon en Epson hebben daarom ook inkjet printers in hun assortiment voor bedrijven.

 

De veelzijdigheid van de huidige Inkjet printers

De inkjet printers zijn niet alleen scherp geprijsd, maar ze kunnen vrijwel hetzelfde als de grote laserprinters die veel kantoren hebben staan. Een inkjet printer is vaak een stuk compacter en uitgerust met een fraai design. Wanneer u op zoek bent naar goede inkjet printers, zijn deze apparaten een bijzondere goede keuze. Wilt u toch liever eerst verschillende modellen, prijzen, functies en leveranciers met elkaar vergelijken? Vraagt u dan vrijblijvend enkele offertes aan via onze website.

Zoals gezegd zijn professionele inkjet printers zeer veelzijdig.

  • Ze maximaliseren de productiviteit dankzij de hoge afdruksnelheden.
  • Ze bieden uitstekende betrouwbaarheid.
  • Ze combineren mooie, eersteklas kleurafdrukken met scherpe tekst, en dat voor dezelfde prijs.
  • Ze kennen een uitgebreide ondersteuning van media. U kunt zodoende op tal van media en / of papierformaten afdrukken.
  • Naast printen kunnen inkjet printers veelal ook scannen en kopiëren.
  • Ze kunnen op uw bedrijfsnetwerk worden aangesloten, zodat er vanaf iedere computer printopdrachten afgegeven kunnen worden.
  • Er kunnen tevens bestanden afgedrukt worden vanaf een geheugenstick of diverse SD-cards.
  • Ze bieden lage bedrijfskosten.

 

Prachtige afdrukkwaliteit, eveneens mogelijk met inkjet printers

Wanneer u twijfels heeft bij de kwaliteit van inkjet printers, worden deze absoluut weggenomen wanneer u de printkwaliteit met eigen ogen ziet. De printers zijn namelijk in staat om prachtige fotobestanden en andere opdrachten voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden uit te printen op een resolutie die sommige laserprinters niet eens aankunnen. Daarbij maakt de inkjet printer gebruik van verschillende inkt cartridges, die er weer voor zorgen dat uw inktkosten relatief laag blijven.

Indien u ook op A3 formaat wilt afdrukken met een inkjet printer komt u al snel bij een Canon of een Brother printer terecht. Deze multifunctional inkjet printers zijn uitgerust met een grotere papiertray, waardoor ze uitermate geschikt zijn om op hoge kwaliteit A3 formaat af te drukken. Ook Epson heeft diverse modellen die A3 formaat ondersteunen, deze zijn dan vaak uitgerust met de Ultra Micro Dot techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om ook op dit formaat, op hoge resolutie te printen. Uiteraard hangt er aan deze printer wel een ander prijskaartje dan bij de gemiddelde inkjet printers. Bij alle soorten printers komen vragen naar voren als: ‘Wat zijn uw wensen en aan welke eisen moet het printapparaat voldoen?’

Benieuwd in welke prijscategorie u terecht komt? Beantwoord dan de vragen op onze website, ontvang binnen 48 uur vrijblijvende offertes van verschillende aanbieders van inkjet printers en u weet het!

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.