Kopieermachine huren?

Er kunnen zich bedrijfsomstandigheden voordoen, waarbij er op korte termijn voor een bepaalde periode extra behoefte is aan kopieermachines, die al dan niet over multifunctioneel eigenschappen beschikken, zoals een printfunctie en faxfunctie. Een kopieermachine huren is een optie voor bedrijven, die tijdelijk een kopieermachine nodig hebben om de capaciteit te kunnen verwerken. Het kopen van een kopieermachine is dan in verhouding te duur voor de periode waarin de kopieermachine gebruikt zal worden. Een kopieermachine huren is verder bij uitstek een geschikte optie voor bijvoorbeeld een beurs, congres of ander evenement, waarbij kopieën gemaakt moeten worden.

Kopieerapparaat huren

In bepaalde situaties zal het voor bedrijven niet rendabel zijn om een kopieermachine aan te schaffen. De optie van een huur kopieermachine kan naast de tijdelijke uitbreiding van printcapaciteit en voor het inzetten tijdens een beurs of evenement ook voor andere situaties gebruikt worden, zoals:

• Tijdelijke kantoorruimte
• Bouwproject
• Sportevenement
• Mailing
• Congres/beurs
• Uitbreiding printcapaciteit

 

kopieermachine huren

Voo welke termijn een kopieermachine huren?

De termijn waarvoor een kopieerapparaat gehuurd kan worden, varieert per leverancier en die variatie geldt ook voor het type kopieerapparaat dat voor een huurperiode geleverd kan worden. Bij korter termijn huur van een kopieermachine kan er gedacht worden aan een periode van bijvoorbeeld drie dagen, maar ook aan een aantal weken, Het is echter ook mogelijk om een kopieerapparaat te huren voor bijvoorbeeld de periode van een jaar. Bij de prijs van het huren van een kopieermachine kunnen de verbruiksartikelen inbegrepen zijn. Ook kunt u rekenen op ondersteuning indien er zich onverhoopt problemen voordoen met betrekking tot het functioneren van het kopieerapparaat.

Voordeel kopieermachine huren

Aan het huren van een kopieermachine voor een korte periode zijn uiteraard een aantal voordelen verbonden. Een van de grote voordelen is dat u met uw bedrijf niet voor de aanschaf van een kopieerapparaat komt te staan, maar in verhouding voor de huur een veel lager bedrag kwijt bent. Bovendien kunt u altijd rekenen op de service van de leverancier en is het mogelijk dat de verbruiksartikelen bij de huurprijs zijn inbegrepen. Het is in meerdere opzichten voor verschillende situaties eenvoudiger en voordeliger om een kopieermachine te huren in plaats van te kopen.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.