Hoe kies ik een kopieermachine?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een kopieerapparaat en wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goede keuze te kunnen maken? Dan kunt u hier terecht voor uitgebreide informatie over kopieerapparaten en gebruikmaken van de tips, die gegeven worden om de juiste kopieermachine voor uw bedrijf te kunnen aanschaffen. Er zijn natuurlijk verschillende kopieerapparaten beschikbaar, die niet alleen variëren in omvang, maar ook met betrekking tot de functies en eigenschappen. Bij het maken van een keuze voor een kopieermachine zijn er dan ook een aantal aspecten waarmee rekening gehouden kan worden, zoals de verschillende functies, waar een kopieerapparaat over kan beschikken.

Functies van een kopieermachine

Elke kopieermachine heeft in elk geval de beschikking over een kopieerfunctie, maar kan ook over uitgebreidere eigenschappen beschikken, zoals het printen en het verzenden van faxen via het kopieerapparaat. Bij de keuze voor een kopieerapparaat kunt u onder meer rekening houden met de volgende eigenschappen:

• Capaciteit van het kopieerapparaat
• Capaciteit van de tonercartridge
• De snelheid van het scannen
• De verwerkingstijd

Uiteraard is het ook belangrijk dat het kopieerapparaat gebruiksvriendelijk is. Het is daarom belangrijk om te letten of de tonercartridges op een eenvoudige wijze zijn te vervangen en of de kopieermachine over een duidelijk helpscherm beschikt.

Kopieermachine met faxfunctie

kopieerapparaat

 

Kopieerapparaat kopen

Las u een kopieerapparaat gaat kopen, dan is er een ruim aanbod van merken beschikbaar. Een aantal bekende merken van kopieermachines zijn, Canon. Brother, Xerox en Phaser. Deze merken bieden naast kopieermachines ook multifunctionele apparaten, waarin een scanner en een laserprinter verwerkt zijn. Een keuze maken tussen de verschillende kopieermachines kan op basis van het maken van een vergelijking tussen de merken, de eigenschappen van de kopieermachine en de prijsklasse van de kopieerapparaten. Om die vergelijking te kunnen maken en de meest geschikte kopieermachine voor uw bedrijf te kopen, kunt u meerdere offertes aanvragen. Die mogelijkheid wordt u hier geboden, waarbij u van drie leveranciers een passende offerte voor een kopieermachine kunt ontvangen. Deze kunt u geheel vrijblijvend met elkaar vergelijken om zo tot de beste keus te kunnen komen.

 

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.