Op zoek naar betrouwbare en goedkope printers

Wie op zoek is naar betrouwbare en goedkope printers, kan hiervoor het internet nalopen of bij diverse leveranciers langs gaan. Het loont zeker de moeite om verschillende printapparaten met elkaar te vergelijken, want duur hoeft niet altijd beter te zijn. U kunt ook eenvoudig via deze site een aantal offertes aanvragen van verschillende aanbieders. Dit bespaart u in ieder geval een hoop tijd en wellicht ook een hoop geld. Er zijn vele bekende merken zoals Canon, Brother en Epson die betrouwbare en voordelige printers met een lange levensduur in hun assortiment hebben. Afhankelijk van uw eisen kunt u een eigen selectie samenstellen van goedkope printers.

Voor kantoren is er bijvoorbeeld de goedkope Canon i-SENSYS LBP7018C. Deze kleine maar goedkope kleurenlaserprinter is uitermate geschikt voor de meeste printopdrachten. Dankzij de lasertechniek print deze relatief goedkope printer circa 16 prints in zwart wit per minuut. Voor bedrijven die regelmatig met een grote afdrukopdrachten te maken hebben, is dit model printer niet geschikt. Zij kunnen beter kiezen voor de goedkopere printers van bijvoorbeeld Ricoh. Deze printen vaak 30 tot 40 pagina’s per minuut.

Energiebesparende, goedkope printers

Veel bedrijven zijn wellicht een beetje huiverig voor goedkope printers, omdat zij denken dat dit soort printers niet dezelfde kwaliteit of snelheid leveren als de duurdere modellen. Dit is uiteraard niet helemaal waar. Goed, de allround grote bedrijven zijn vaak beter af met grote all-in-one professionals. Deze zijn uiteraard duurder in de aanschaf. Maar voor de wat kleinere en middelgrote kantoren kunnen goedkope printers een prima optie zijn. De meeste printers zijn vlot in het afdrukken, bieden haarscherpe kleuren en helpen u bovendien ook nog eens een handje om de energie kosten te drukken. Dit dankzij de energiebesparende werking. Wanneer het apparaat in de slaapstand staat, wordt het verbruik zelfs tot een minimum beperkt.

Goedkope printers zijn vaak eenvoudig te bedienen en zijn daarnaast uitgerust met functies die ervoor zorgen dat hij stil te werk gaat. Print overlast zal hierdoor aanzienlijk afnemen. Ideaal dus voor kantoren die én veel moeten printen én veel telefoneren.

 

Goedkope printers, een prima oplossing

Ook goedkope printers kennen een hoge printresolutie, zodat u kunt vertrouwen op hoogwaardige afdrukken. Afdrukken die zijn voorzien van de meest prachtige details, scherpe teksten en prachtige grijstinten. Het aantal mogelijkheden is dan misschien minder dan bij de duurdere modellen, over de kwaliteit valt niet te twisten.

Bent u al klaar voor goedkope printers? Ontvang dan binnen 48 uur offertes die aansluiten bij uw eisen, wensen en uw bedrijf. Vergelijk vrijblijvend prijzen, mogelijkheden, voordelen en functies. Vele aanbieders vertellen u graag alles over goedkope printers.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.