Gebruikte printers bieden een uitkomst

Gebruikte printers kunnen uitkomst bieden wanneer u op zoek bent naar een printer voor op kantoor. Het kan soms wel eens schrikken zijn wat voor prijskaartje aan zo’n prachtige printmachine hangt. Veel mensen kiezen dan vaak toch voor een andere printer die of een mindere kwaliteit levert, of niet alle functies heeft die u eigenlijk wel nodig hebt. In dat soort gevallen kunt u de gebruikte printers in overweging nemen. Deze zijn meestal kort gebruikt en nog lang niet economisch afgeschreven. De meeste gebruikte printers zijn namelijk van bedrijven die een contract of een leaseplan hebben. Na verloop van tijd komt er dan een nieuw model op de markt en wordt het apparaat omgewisseld voor een nieuwe.

Waar vind ik een gebruikte printer?

De gebruikte printers worden meestal via het internet aangeboden en hebben in sommige gevallen zelfs nog een garantie regeling. Zo kunt u alsnog een goede, multifunctionele printer van Canon, HP, Epson en vele andere merken aanschaffen tegen een goedkopere prijs! Indien u interesse heeft in gebruikte printers, beantwoord dan vandaag nog de vragen en ontvang offertes van dit soort printers die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

 

Gebruikte printers huren

Wanneer u op zoek bent naar een printer die nog niet zo oud is, kunt u er ook voor kiezen deze voor een maandelijks bedrag te leasen. U least bijvoorbeeld al een Xerox Workcenter 6400 printer voor nog geen honderd euro per maand! Deze multifunctional printer kan bovendien ook kopiëren, scannen en faxen. Dit apparaat kan tevens 30 pagina’s per minuut in kleur printen en zwart wit gaat zelfs met 35 pagina’s per minuut, waardoor deze printer eveneens zeer efficiënt genoemd mag worden. Vaak is het ook mogelijk om gehuurde en gebruikte printers op het netwerk aan te sluiten, zodat er tevens documenten naar e-mailadressen kunnen worden verzonden. U bespaart hiermee ook op de aanschafkosten van een aparte scanner.

Gebruikte printers kunnen zijn uitgerust met een automatisch ingestelde dubbelzijdige printfunctie. Hiermee kunt u eenvoudig uw print en kopieerkosten efficiënt beheersen. Wanneer u wat minder veel ruimte te besteden heeft voor een gebruikte printer, dan kunt u er ook voor kiezen om een bureaumodel printer te leasen. Deze neemt minder ruimte in beslag, maar is vaak met exact dezelfde opties uitgerust als zijn grotere broer of zus. En is de printer uitgerust met het Secure Acces Unified Id systeem, dan kunt u er zelfs voor kiezen om uw personeel eerst in te laten loggen voordat zij kunnen printen. Dit vergroot de veiligheid en bovendien kunnen op deze manier uw werknemers niet zomaar wat privé gaan printen. Dit zal voortaan altijd in overleg gebeuren.

Kortom, gebruikte printers bieden vele mogelijkheden en zijn eveneens verkrijgbaar met vele opties. Op deze manier heeft u toch een super-de-luxe professionele printer die van alle gemakken is voorzien, maar dan tegen een zeer schappelijke prijs. Het zal u verbazen hoeveel aanbieders u kunnen helpen bij de aanschaf van gebruikte printers. U hoeft alleen maar de diverse offertes aan te vragen!

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.