A4 printers, een lastige keuze

Op veel kantoren staan A4 printers en wordt het A4 printwerk zelf verzorgd. Veel brieven en andere documentatie stukken hoeven daarom niet meer aan een externe drukkerij uitbesteed te worden. Een professionele A4 printer varieert in prijs en kunt u zo duur maken als u zelf wilt. De meeste A4 printers zijn bovendien all-in-one systemen waarmee u ook gemakkelijk kunt scannen, printen en in sommige gevallen tevens faxen of e-mailen. Het kiezen van de juiste A4 printer is geen gemakkelijke keuze. Wanneer u de vragen op onze site beantwoordt, ontvangt u passende offertes van verschillende aanbieders. Kiezen wordt hierdoor wellicht iets eenvoudiger.

 

Op zoek naar een betrouwbare A4 printer voor op uw kantoor?

Wanneer u naar een goede, betrouwbare A4 printer op zoek bent, is het handig om te letten op onder andere de printkwaliteit, de afdruksnelheid en de prijs van toners. Het merk Canon heeft een bijzonder uitgebreid assortiment A4 printers. De speciale Pixma serie is uitermate geschikt voor het dagelijkse printwerk binnen uw kantoor. Mocht u naast documenten en brieven eveneens grafische bestanden willen printen, dan bent u met een Canon uit de Pixma serie verzekerd van een scherp resultaat. Een ander voordeel van deze collectie printers is dat ze een zeer strak en compact design hebben. En doordat ze diverse mogelijkheden zoals A3 formaat ondersteunen, zijn deze printers perfect voor de wat kleinere kantoren met weinig ruimte.

Wie beschikt over een groot kantoor, maar beperkt is in de ruimte, kan bijvoorbeeld kiezen voor de Ricoh multifunctionals. Deze A4 printers zijn de perfecte oplossing voor ieder bedrijf met behoefte aan veelzijdigheid, kleur en tijdbesparing. Uw dagelijkse documenten worden bijzonder efficiënt afgedrukt, maar ook posters, grafische bestanden en folders worden moeiteloos verwerkt en scherp afgedrukt. Bovendien beschikken dergelijke apparaten eveneens over scan, fax en e-mail functies, zodat u vele werkzaamheden vanaf één apparaat kunt verrichten. U bent gewaarborgd van uitstekende kwaliteit en indrukwekkende prestaties. Dit in combinatie met een hoge productiviteit zoals dertig tot veertig zwart-wit of kleurenafdrukken per minuut en alle essentiële print vereisten, maken van deze allround professional de perfecte A4 printer oplossing voor elke kantooromgeving.

 

De ultieme A4 printer voor bedrijven

Een A4 printer mag eigenlijk niet ontbreken binnen uw bedrijf. De vele voordelen die dergelijke printmachines met zich meebrengen zoals de genoemde hoogwaardige afdrukkwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en de kostenbesparing, zorgen ervoor dat zij bijna onmisbaar zijn op ieder kantoor. Bent u nog niet in het bezit van een printer? Of heeft u genoeg van uw oude trage printapparaat? Vraagt u dan vandaag nog offertes aan. Binnen 48 uur ontvangt u van diverse leveranciers aantrekkelijke aanbiedingen met betrekking tot deze printers en binnen een mum van tijd beschikt u eveneens over de vele voordelen van uw eigen duurzame, kostenbesparende en snelle A4 printer.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.