Waarom het zware printwerk uitbesteden als er ook goedkope A3 printers zijn?

Op veel kantoren is men vaak genoodzaakt om de grote printopdrachten op A3 formaat, of zelfs groter uit te besteden aan een extern bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Veelal hangt er aan deze “gespecialiseerde bedrijven” een behoorlijk prijskaartje per afdruk en worden er zogenaamde service of opstartkosten in rekening gebracht. Maar, omdat de meeste bedrijven niet dikwijls dit soort print opdrachten uitvoeren, vinden zij het vaak overbodig om zelf een A3 printer aan te schaffen.

Een A3 printer hoeft echter niet veel te kosten, sterker nog wanneer uw oude apparatuur aan vervanging toe is, kunt u er ook voor kiezen een veelzijdige A3 multifunctional aan te schaffen. U kunt uw A3 All in One printer zo duur maken als u zelf wilt. Al deze multifunctional A3 printers kennen voordelen als:

  • Printen op diverse formaten zoals A3, A4 en A5
  • U hoeft geen werk meer uit te besteden
  • Niet langer wachten tot het uitbestede werk afgeleverd wordt
  • Geen problemen meer met krappe deadlines van projecten
  • Één centraal print, kopieer, fax en scan punt op uw kantoor
  • Behoorlijke ruimtebesparing
  • Geen beperkte papierkeuze

 

Professionele A3 printers van diverse merken tegen scherpe tarieven

Een A3 printer is van verschillende merken verkrijgbaar tegen vrij uiteenlopende prijzen. De reden voor dit grote prijsverschil met bijvoorbeeld een Brother en een Canon is veelal de printkwaliteit, snelheid en het aantal mogelijke functies. U kunt vaak kiezen uit een breed assortiment van diverse merken en uitvoeringen. Bent u benieuwd welke A3 printer het beste bij uw kantoor en werkzaamheden aansluit? Vraag dan vrijblijvend diverse offertes aan. Aan de hand van een aantal keuzevragen, ontvangt u veelal binnen 48 uur aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers met A3 printers in het assortiment. Zo vindt u snel en eenvoudig de meest efficiënte machines voor uw bedrijf.

 

Een geschikte A3 printer voor iedereen

Wanneer u op zoek bent naar een A3 printer voor binnen uw bedrijf, is het verstandig te kijken wat voor soort printopdrachten u naar de printer stuurt. Dit kan variëren van een grote planning tot en met foto’s, flyers en ander drukwerk. Wanneer u hier meer duidelijkheid over heeft, kunt u de perfecte A3 printer uitkiezen die het beste aan uw wensen voldoet. Een A3 printer die alleen gebruikt wordt voor grote planningen en schema’s, hoeft natuurlijk niet zo’n hoge kwaliteit te leveren als wanneer u vaak drukwerk, flyers, advertenties en ander hoogwaardig marketing materiaal af wilt gaan drukken. Weet u al aan welke eisen uw A3 printer moet voldoen? Kijk snel aan de hand van de aangevraagde offertes hoe voordelig een A3 printer voor uw bedrijf kan zijn.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.