De A1 printer; een alleskunner, maar toch compact

Bij de zoektocht naar een nieuwe printer, zult u wellicht niet zo snel kiezen voor een A1 printer. De meeste bedrijven zijn vrijwel altijd voorzien van goede elektronische apparatuur. Maar wanneer het om printers gaat, staan er minstens twee of meer apparaten per bedrijf. Dit komt omdat de meeste printers alleen A3, A4 en A5 kunnen printen waardoor er een apart kolossaal apparaat staat dat maximaal vijf keer per jaar wordt gebruikt en alleen kan afdrukken op de grote papierrollen. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel merken zoals Ricoh, die hier een oplossing voor bedenken, te weten de fraaie A1 printer met nog tal van andere opties. Naast merken als HP, Epson, Brother en de vele anderen, begint ook Ricoh een steeds groter aandeel te krijgen in IT Services en diverse apparatuur waaronder printers, kopiers, multifunctionals en office printers.

 

Een compacte A1 printer wel zo fijn

De meeste bedrijven willen graag een compact apparaat in het kantoor, om zo veel mogelijk ruimte vrij te houden voor andere zaken. Een allround A1 printer is dan de ideale oplossing. U kunt met deze compacte maar zeer uitgebreide printer op veel formaten printen, waaronder A1, A2, A3 en A4 formaat, dankzij de verschillende handige papierlades. Ook kan een dergelijk printapparaat gebruikt worden voor rollen papier en /of de handmatige invoer. Met deze printmachines kunt u zodoende meer dan alleen A1 printen.

 

Techniek staat voor de printkwaliteit

Er zijn A1 printers die gebruik maken van digitale druktechnologie. Een van deze technieken is de elektrografische afdruktechniek. Elektrografisch afdrukken gaat via hetzelfde systeem als de grote bekende laserprinters van onder andere merken als Canon en HP. Deze manier van printen kent een aantal mooie voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om groter, sneller en een stuk betrouwbaarder te printen dankzij deze toegepaste elektrofotografische techniek. Maar deze compacte printer maakt het tevens mogelijk om op hoge grafische kwaliteit te printen. Ricoh is onder meer één van de leveranciers die dergelijke A1 printers in het aanbod heeft.

 

A1 printers, hoogwaardige multifunctionals

De compacte A1 printers kunnen we met recht echte multifunctionals noemen. Ze leveren namelijk dezelfde hoge kwaliteit, zijn snel drogend dankzij het toepassen van moderne technieken en beschikken over een nauwkeurige lijnweergave en een levendig beeld van kleuren. Daarnaast print deze printer zeer veel pagina’s in korte tijd, zonder dat de bladzijdes tijdens het printproces kreuken of worden voorzien van vouwen.

Ook benieuwd wat een A1 printer voor uw bedrijf kan betekenen? Beantwoord dan snel de onderstaande vragen en ontvang offertes op maat van verschillende printer leveranciers. U kunt kwaliteit, prijs, service en andere aspecten die voor u van belang zijn met elkaar vergelijken. Niet meer urenlang zoeken naar de verschillen en mogelijkheden op internet, maar eenvoudig en snel via Companeo uw A1 printer in huis!

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.